27.06.2024

Vores nye kontor i København

Som en international virksomhed er fjernarbejde en integreret del af vores virksomhedskultur. Vi giver vores medarbejdere maksimal fleksibilitet og frihed til at tilrettelægge deres arbejde, men samtidig er personlig interaktion og ægte socialt samvær stadig vigtigt for os hos Nemlia. Vi mødes flere gange om året på Færøerne eller i Heidelberg, og nu også med et fysisk kontor i København.

Nye netværksmuligheder i teknologi- og sundhedssektoren

Siden 2021 har vores faste medarbejdere i Danmark arbejdet hjemmefra eller lejlighedsvis i et coworking space. På grund af Nemlias og medarbejdernes vækst var et permanent kontor i „Talent Garden“, et coworking space i København, den ideelle løsning. For Nemlia betyder det, at vi er en del af et fællesskab, der fremmer kontakt og samarbejde, to af grundpillerne i vores virksomhedsfilosofi. Yderligere betyder det at vi har et sted, hvor vores partnere og kolleger kan besøge og arbejde sammen med os, og som er levende og indbydende.

Den vidunderlige følelse af ægte fællesskab

Den største berigelse ved kontoret i København er den nye arbejdsdag, som vores danske team regelmæssigt deler i løbet af ugen. Det, der begynder med en lille snak ved kaffemaskinen, udvikler sig hurtigt til en smart idé til Nemlia-porteføljen. Hvis du er interesseret i at finde ud af mere om vores løsninger, kan du finde yderligere information her.

Deltag i vores mission med nyheder om Nemlia og plejebranchen!