27.06.2024

Styrken i bæredygtigt samarbejde

Hos Nemlia ønsker vi ikke kun at gøre den daglige pleje mere behagelig og human, men også at skabe langsigtede forandringer i pleje- og sundhedssektoren. Ud over informativ kommunikation kræver det først og fremmest et bredt netværk for aktivt at gøre en forskel. Denne tilgang kommer fra Nemlias filosofi og oprindelse på Færøerne, folk står op for hinanden og tager ansvar i et kollektiv. Det er fascinerende at se, at mange institutioner og virksomheder tager dette princip til sig for sammen at gøre en forskel i plejesektoren.

Fra filosofi til netværk med fælles merværdi

Vi har været tæt knyttet til German-Danish Care Alliance (DDPA) i flere år nu. Den tyske regerings beslutning om at gennemføre en moderne, tværsektoriel sundheds- og plejepolitik gav anledning til denne særlige samarbejdsalliance med handelsafdelingen på den danske ambassade i Berlin. Den fremmer aktivt dialogen mellem tyske og danske interessenter gennem besøg på forskellige faciliteter og institutioner. Fokus er ikke kun på økonomiske relationer og danske teknologivirksomheders rolle i plejesektoren, men også på plejepersonalets og de plejekrævendes velbefindende.

Om Aveneo og netværket på Vincentz innohub

Nemlia har i årevis deltaget i Tysklands største messe inden for pleje- og sundhedssektoren, ALTENPFLEGE i Essen. Her er vi en del af Aveneo – specialmessen for innovation – som i mange år har været det centrale kontaktpunkt for internationale investorer, operatører og aktører inden for ambulant og stationær ældrepleje. I den forbindelse er vi blevet medlem af Vincentz innohub, det nye centrale branchenetværk for innovation og -udvikling i pleje- og sundhedssektoren. Det er et tværindustrielt mødested med fokus på netværk og et initiativ fra Vincentz Network.

”Ny ombord” hos Dansk Industri og Forum Gesundheitsstandort BW

Dansk Industri (DI) er en stor privat erhvervs- og arbejdsgiverorganisation i Danmark, som repræsenterer omkring 20.000 virksomheder. De yder enorm støtte i at være en del af relevante netværk og i at facilitere udveksling med ligesinded. DI er også involveret i politisk lobbyarbejde for løbende at forbedre virksomhedernes rammebetingelser og styrke deres internationale konkurrenceevne. Det er en stor mulighed for os i Nemlia for at fremme vores vision om en forbedret sundheds- og plejesektor. Vores seneste samarbejde er med Forum Gesundheitsstandort i Baden Württemberg. Siden 2018 har Forum Gesundheitsstandort samlet over 600 eksperter fra forskellige specialområder med det formål at styrke og videreudvikle Baden-Württemberg som et førende brændpunkt inden for sundhedspleje. For at opnå reelle forandringer for patienterne skal der udvikles produkter, som både opfylder behovene for medicinsk behandling og som er baseret på forskningsresultater. Dette er en ideel mulighed for Nemlia for at gøre en forskel og bidrage aktivt til denne forandring. Vi fortæller dig gerne, hvordan det kan lade sig gøre, ved et personligt møde.

Deltag i vores mission med nyheder om Nemlia og plejebranchen!