27.06.2024

Hands-on sundhedsteknologi – Living Lab i Heidelberg

Heidelberg er internationalt anerkendt som centrum for medicinske fremskridt og for høj kvalitet af sundhedsteknologiske services. Ideen om et pop-up ”living lab” for bærbare teknologier passede perfekt ind i denne kontekst og blev iværksat af Heidelberg kommunes kontor for økonomisk udvikling og videnskab. Virksomheder og start-ups fra sundheds- og teknologisektoren fik en platform til at præsentere deres produkter og tjenester for repræsentanter fra erhvervslivet, politik og sundhedssektoren.

Det har været en særlig ære for Nemlia at blive inviteret til at deltage. Nemlia-teamet har investeret meget tid og kreativitet i deres tilstedeværelse: „Det var vigtigt for os at præsentere anvendelsen af Nemlia på en praktisk og realistisk måde. Den store fordel ved Nemlia-teknologien er, at den kan installeres og betjenes individuelt og intuitivt. Derfor ønskede vi at skabe et autentisk set-up, der inviterer folk til at prøve det og samtidig udveksle ideer,“ forklarer Robert Liebhold, salgsekspert hos Nemlia.

Nye muligheder for sundhedsindustrien gennem smarte teknologier

Pop-up Living Lab-konceptet er ideelt til at præsentere regionale innovationer inden for bærbare teknologier og til at gøre dem tilgængelige for den bredere offentlighed. Det er også en unik mulighed for Nemlia til ikke kun at præsentere sin portefølje, men også til at diskutere grundlæggende udviklinger i pleje- og sundhedsindustrien. „Mange sociale udviklinger kan forbedres enormt gennem smarte teknologier, der sætter mennesker og deres velbefindende tilbage i centrum. Denne ændring bør især slå igennem i plejesektoren, da det er her, efterspørgslen er størst i øjeblikket,“ understreger Robert Liebhold, salgsekspert hos Nemlia.

Smarte forbindelser og et mangfoldigt netværk er vigtigt, hvis denne forandring skal lykkes. Pop-up Living Lab, som administreres af „Do Tank Network for Wearable Technologies“, har her skabt et vigtigt grundlag. Pop-up’en vil være åben indtil slutningen af september og give alle interesserede mulighed for at opleve sundhedsteknologi på tæt hold. En forandring, du kan mærke. Vi hos Nemlia vil gerne præsentere vores løsning personligt og står altid til rådighed for en fælles aftale på stedet. Arranger det her.

Deltag i vores mission med nyheder om Nemlia og plejebranchen!